Недвед: Ювентус иска да продължи да побеждава

Недвед: Юве иска да побеждава

Ювентус се намира в началото на своя цикъл от победи и трофеи, заяви бившия футболист на бианконерите и настоящ клубен директор Павел Недвед.

Павел Недвед

Picture: Soccerway.com

Старата Госпожа спечели второ поредно Скудето тази неделя, но Недвед отбеляза, че има още много работа за вършене.

“Вече чухме генералния директор Джузепе Марота и треньора Антонио Конте да говорят за следващите стъпки. Дори след две последователни Скудети и спечелването на италианската Супер Купа, все още имаме и други цели предвид. Трябва да седнем и да обсъдим как можем да се подобрим и какво е нужно за да продължим да печелим.”

Въпреки че миналогодишната шампионатна титла дойде като изненада, Недвед подчерта, че тази победа е била още по-трудна. Всеки се представи наистина добре, и треньорът и всички играчи. Смятам, че всички те са подобрили своите качества в сравнение с миналогодишния триумф, така че не ни остава нищо друго освен да свалим шапки пред тях.”

“Някой, който символизира успеха? Трудно е да избереш просто един, според мен аплодисментите трябва да са за треньора и всички футболисти, защото както вече казах, всеки се е подобрил в толкова много аспекти. Стигайки далеч в Шампионската лига и спечелвайки Скудетото по този толкова убедителен начин е нещо изключително трудно.”

“Трябва да се отдаде нужното уважение и на президента Андреа Аниели. Той назначи тези управляващи преди 3 години и всеки от тях върши страхотна работа.”

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Трансферът Артур - Пянич е факт до 48 часа?Доста източници в Италия и Испания заявиха, че Артур Мело най-накрая е приел офертата на Ювентус и официално съобщение ще има до 48 часа. Явно ... още

Дел Пиеро се завръща в Юве?Братът и агент на Алесандро Дел Пиеро не изключи възможността за връщане на легендата на Ювентус в Торино. 39-годишният футболист в момента играе в А-лигата ... още

Перин: Буфон е моят идолМатиа Перин ще се изправи срещу своя идол Джиджи Буфон в неделя вечер, когато Ювентус гостува на Дженоа. Мачът ще се играе от 21:45 българско ... още