Скандално: Фалкао е с 2 години по-възрастен?

Фалкао е с 2 години по-възрастен?

Радамел Фалкао, който е регистриран във Фифа като 27-годишен футболист, всъщност е с 2 години по-възрастен според документ от бившо негово училище.

Скандал с Фалкао

Picture: Whoateallthepies.tv

Нямаме идея колко достоверни са тези факти и до колко може да им вярваме, но има слухове от Колумбия, според които Радамел Фалкао може да приключи като Обафеми Мартинс. След като премина в Монако за сумата от 60 милиона евро, има вероятност да се окаже, че нападателят е с цели 2 години по-възрастен, отколкото твърди самият той, ако разбира се може да се позовем на футболните документи от ранните му години.

Фалкао е регистриран във Фифа с рождена дата 10-ти февруари 1986-та година, но според държавните регистри на едно от неговите бивши училища – Colegio San Pedro Claver de Bucaramanga – излиза, че неговата дата на раждане същност е 10-ти февруари 1984-та година. Това прави нападателят на 29 години, а не на 27, както и месторождението му е столицата на Колумбия – Богота, а не Сан Марта.

Също така се съобщава от училищните регистри, че Фалкао е посещавал нещо като “предучилищна подготовка” на 5-годишна възраст, което е логично за човек, роден през 1984, защото тази схема не съществува през 1991 година (годината, в която Фалкао би навършил 5 ако бе роден през 1986).

Става доста интересно и напрегнато за талантливия голаджия. Ще ви държим в течение по този случай. Може да се окаже просто административна грешка, неволна грешка или нещо друго, но също така може да се окаже и скандалът на годината.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Трансферът Артур - Пянич е факт до 48 часа?Доста източници в Италия и Испания заявиха, че Артур Мело най-накрая е приел офертата на Ювентус и официално съобщение ще има до 48 часа. Явно ... още

Дел Пиеро се завръща в Юве?Братът и агент на Алесандро Дел Пиеро не изключи възможността за връщане на легендата на Ювентус в Торино. 39-годишният футболист в момента играе в А-лигата ... още

Перин: Буфон е моят идолМатиа Перин ще се изправи срещу своя идол Джиджи Буфон в неделя вечер, когато Ювентус гостува на Дженоа. Мачът ще се играе от 21:45 българско ... още