Конте и Мадзари не се ръкостискаха, нито спогледаха

Конте и Мадзари не се поздравиха

Антонио Конте разкри, че взаимоотношенията между него и Валтер Мадзари са стигнали дъното: “Не се здрависахме, нито се погледнахме. Така е по-добре.”

Конте и Мадзари

Picture: sport.sky.it

Треньорът на Ювентус често разменяше хапливи коментари с Мадзари, но при снощната им среща на Сан Паоло, завършила 1:1, това не се случи, даже напротив – те стояха доста дистанцирани един от друг.

“Дали съм имал разправия с Мадзари по време на мача? Не, изобщо не говорих с него. Никога, никога, никога.” – сподели Конте на пресконференцията след срещата.

“Дори не се здрависахме. Мога да ви уверя, че даже не се спогледахме. Всеки си стоеше на своята скамейка, така е по-добре.”

След това Конте порица Наполи и медиите за натиска върху Стефано Браски по случай назначаването на Даниеле Орсато за дербито.

“Критикувах съдиите и си платих за това, отново и отново и отново. Когато направя грешка, винаги поемам отговорност за нея и казвам ‘Да, сгреших’. Докато други изглежда никога не правят грешки и винаги прехвърлят отговорността на някой друг. Браски бе подложен под огромно напрежение да избере най-подходящия съдия за този мач. А някои вестници започнаха кампания срещу Никола Рицоли още преди цяла седмица. Не си го съчинявам, ясно може да се види. Ако сме достигнали до този етап да упражняваме натиск и променяме решенията на Браски… Просто той трябва да бъде оставен на спокойствие за да си върши работата. Всички съдии са талантливи и всички правят грешки, просто трябва да приемем това. Понякога като сбъркат, признавам си, че се ядосвам и не реагирам по най-добрия възможен начин, но после си плащам за това с глоби и наказания.”

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Трансферът Артур - Пянич е факт до 48 часа?Доста източници в Италия и Испания заявиха, че Артур Мело най-накрая е приел офертата на Ювентус и официално съобщение ще има до 48 часа. Явно ... още

Дел Пиеро се завръща в Юве?Братът и агент на Алесандро Дел Пиеро не изключи възможността за връщане на легендата на Ювентус в Торино. 39-годишният футболист в момента играе в А-лигата ... още

Перин: Буфон е моят идолМатиа Перин ще се изправи срещу своя идол Джиджи Буфон в неделя вечер, когато Ювентус гостува на Дженоа. Мачът ще се играе от 21:45 българско ... още